VODITELJ PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR: Ovo su detalji o njegovom zdravstvenom stanju
Foto: Printscreen / Jutarnji Program TV Happy

pogledajte

VODITELJ PRIMLJEN U URGENTNI CENTAR: Ovo su detalji o njegovom zdravstvenom stanju

Nakon operacije koju je imao 9. juna u jednoj privatnoj klinici, prebačen je u državnu instituciju zbog daljih ispitivanja

Objavljeno: 15:27h

Voditelj jutarnjeg programa na „srećnoj" televiziji, Božidar Gutić, primljen je danas u Urgentni centar. Nakon operacije koju je imao 9. juna u jednoj privatnoj klinici, Gutić je zbog daljih ispitivanja prebačen u državnu instituciju.

- Evo me upravo na prijemu u Urgentnom centru. Nedavno sam operisan. Zapravo bila je rutinska kontrola nakon čega je usledila operacija. Nažalost, tromboza koja se pojavila nakon intervencije je sada u postupku izlečenja. Najvažnije je da se na vreme otkrilo, iako nisam imao nikakakve indikacije, niti me je išta bolelo. Treba voditi računa da se na vreme otkrije da ne dođe do završne faze bolesti, a to je već siguran put do Ruzveltove - i našalio se Guta u razgovoru s „Kurirom", pa je potom dodao kako strah kod njega uopšte nije prisutan, jer je uveren da je u veoma sigurnim rukama stručnjaka.

- Ne plašim se, gde ja da se plašim, ja sam neuništiv. Znate, na vreme su mi otkrili polip koji je bio sa visokim stepenom gradacije ka karcinomu i to je eliminisano i život mi je spašen. Lekari su bili sigurni da bi se razvio u ozbiljan karcinom da ne može ništa da se uradi - objasnio je on.

Onda, dao je i savet javnosti, vodeći se svojim primerom.

- Pre svega da povedu računa oko preventivnih pregleda. Pogotovo kada je u pitanju debelo crevo jer je to najpodmukliji oblik bolesti koji može da zahvati organizam, a kada čovek postane svestan bolesti iliti problema onda je kasno. Prevencija i redovan odlazak kod lekara je spas - kazao je za pomenute medije Božidar.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Milica Gudžulić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.